LogoHKA Nieuwkoop

Bedrijfsonderdelen

HKA-Nieuwkoop is een sterke partner op vier terreinen:

  • Loonwerk
  • Grondverzet
  • Machineverhuur
  • Springkussen verhuur

Loonwerk

We kennen de agrariërs in de regio. Wij snappen hun bedrijfsbehoeftes. De agrarische sector vraagt continue investeringen om bij te blijven. Efficiëntie door lagere (brandstof)kosten en hoger rendement, MVO en deskundig personeel zijn stuk voor stuk aandachtsgebieden waar HKA-Nieuwkoop op inspeelt. Wij ontzorgen u en uw bedrijf met kennis en de beste loonwerkmachines.

Grondverzet

Wij zijn specialist in grondverzet. Het uitgebreide machinepark biedt de oplossing voor kleine opdrachten en grote infrastructurele projecten. Bij HKA-Nieuwkoop vindt u de geschikte kraan, shovel of trekkertoepassing om uw klus uit te voeren of een riolering aan te leggen. Wij leveren u de juiste machine met ervaren machinist voor uw grondverzetwerkzaamheden.

Machineverhuur

Bij HKA-Nieuwkoop kunt ook terecht voor tijdelijk gebruik (zonder onze bemanning) van diverse mahcines, trekker, shovel, kraan of machine. Dat biedt u zowel het voordeel van meer flexibiliteit bij uw werkzaamheden als de
beschikbaarheid van het beste materieel. Bekijk hier >> ons aanbod.

Springkussen Verhuur

Ook verhuren wij meerdere springkussens voor allerlei soorten evenementen. Of het nu is voor een kinderpartij, de jaarlijkse trekker-trek of een show bij een leverancier het kan allemaal. bekijk hier >> ons aanbod.

Het Kan Anders: “We zijn immers ook uw visitekaartje”