LogoHKA Nieuwkoop

Activiteiten

HKA-Nieuwkoop verzorgt voornamelijk graaf- en grondverzetwerkzaamheden voor de wegen(bouw). Met name bij het leggen van rioleringen, trekken van kabels en aanleggen van wegen zijn wij specialist. U kunt een beroep doen op onze professionele machines, die we inclusief chauffeur verhuren. Zij kennen de machines en hebben jarenlange kennis van werken in het grondverzet. Zo krijgt u op een efficiënte en goede manier de klus naar wens geklaard.

Grondverzet met shovels

HKA-Nieuwkoop beschikt over verschillende modellen shovels, van 2 tot 15 ton en van 1.20 tot 2,50 meter breed. De shovels zijn naast de standaarduitrusting te voorzien van verschillende opties, zoals 3D GPS, stenenklem, vacuümunit, schudbak en schuifraam. Daarmee zijn ze multifunctioneel inzetbaar voor elke grondverzetklus.

Grondverzet met kranen

Met een breed aanbod aan kranen tussen 1 en 23 ton vindt u bij HKA-Nieuwkoop altijd de juiste machine. Met onze mini-kranen, midi-kranen en grotere graafmachines passen wij ons flexibel aan elke graafwerkzaamheid aan. De kranen zijn uit te rusten met verschillende extra opties zoals: 3D GPS, kantelbak, V-bak, sorteergrijper, machineontvanger, maaikorf, betonkubel, sloophamer, trilblok en vacuümunit.

Grondverzet met trekker en kipper

Praktisch transport van grond gaat het gemakkelijkst met een wendbare trekker en kipper. HKA-Nieuwkoop beschikt over tal van trekker- en kippercombinaties. De keuze uit vermogen en capaciteit zorgt dat u altijd de juiste machine op de juiste plek heeft. Dankzij de variatie in bandenbreedte en bandenspanning vinden onze combinaties hun weg in elke werkomgeving.

Overige werkzaamheden

Naast de gangbare grondverzetwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden binnen het grondverzet. Daartoe beschikken we over de volgende machines:

  • waterpompunit met slang
  • water-baggerpomp
  • waterwagen
  • waterpomp
  • rolbezem
  • klepelmaaier
  • takkenversnipperaar

Het Kan Anders: “Onze A-merken staan nooit stil”