LogoHKA Nieuwkoop

Het Kan Anders!

Eigenaar Frank Hoogendoorn:
“Het gaat er om dat we de klant tevreden stellen. Daar staan wij voor, maar de weg er naar toe telt ook. Dat zit ‘m in een combinatie van dingen; uiteraard perfect materieel en kundige enthousiaste werknemers. Maar ook moet je je afspraken nakomen, bereikbaar zijn, duurzaam werken en natuurlijk je organisatie voor elkaar hebben qua veiligheid en processen. Dat is volgens mij HKA Nieuwkoop. ‘Het Kan Anders’ en dat bewijzen onze mensen ook in de praktijk!”

HKA = Het Kan Anders

Of het nu agrarisch loonwerk of civiel grondverzet betreft, ons werk is onze passie. Maar pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Daar werken we voortdurend aan, met machines en kennis, maar vooral in het nakomen van afspraken.

Loonwerk

HKA-Nieuwkoop kent de agrariërs in de regio. Wij begrijpen de specifieke bedrijfsbehoeftes van de veehouder. Als hij belt moet je gewoon direct klaar kunnen staan en vervolgens snel en efficiënt werken. De agrarische sector vraagt continue investeringen om bij te blijven. En dat doet HKA-Nieuwkoop. Wij ontzorgen u en uw bedrijf met kennis en de beste loonwerkmachines.

Grondverzet

Heeft u een machine nodig voor uw grondverzetwerkzaamheden? Bij HKA-Nieuwkoop vindt en huurt u voor elk tijdsbestek een geschikte kraan, shovel of trekkertoepassing om grond bouwrijp te maken of een riolering aan te leggen.