HKA-Diderik Verhaaf-6

Grond verzet

Wij verhuren machines met of zonder machinist

Grondig
grondverzet

HKA Nieuwkoop verzekert u van grondig grondverzet in grond- en wegenbouw. Onze moderne machines en gepassioneerde machinisten zorgen voor een efficiënte aanpak van iedere klus. Als specialist in grondverzet weten we dat ieder project om een eigen, flexibele aanpak vraagt. Is er onverwacht extra capaciteit nodig? Wij doen er alles aan deze vraag in te vullen! Meer dan 30 bevlogen medewerkers zijn inzetbaar in de hele Randstad. Met onze ervaring in de wegenbouw, natuurontwikkeling en dijkverzwaring zijn deadlines geen reden meer tot stress. Wij garanderen u eersteklas machines met professionele machinisten. Ons doel? Optimaal resultaat.

Grondverzet

Het verhuren van grondverzetmachines met- en/of zonder bemanning is een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Ervaren werknemers staan klaar om uw grondverzetklus op een deskundige manier uit te voeren.

Voortdurend investeren in technieken

Onze schaalgrootte, jarenlange ervaring en moderne technieken maken HKA-Nieuwkoop een betrouwbare partner. Onze medewerkers weten als geen ander welk voordeel u kunt behalen met de praktische en efficiënte inzet van hun vaardigheden en onze moderne machines.

Ervaren bemanning

Grondverzet vraagt om de nodige professionele kennis en ervaring bij de machinist, want iedere dienst en machine vraagt andere vaardigheden. Daarom bieden we ook échte vakmensen aan die de machines efficiënt inzetten. Met een proactieve, zelfstandige houding ontzorgen onze specialisten u in het grondverzet. Wij onderscheiden ons in service en zetten graag een stap extra. U bent verzekerd van gepassioneerde machinisten met veel werkkennis, hoge handelingssnelheid en de wil om kwaliteit te leveren.

Juiste man op juiste machine

Wij werken op het gebied van grondverzet vooral voor aannemers in de (wegen)bouwsector. Baan maken, riolering leggen of afwerken taluds, het zijn enkele voorbeelden waar onze expertise en machines bij gevraagd worden. Met onze kranen, shovels en trekkertoepassingen ondersteunen wij onze opdrachtgever op een professionele en praktische wijze.

Machineverhuur

De machines van HKA Nieuwkoop zijn helemaal up-to-date en zijn daarom populair bij onze klanten. Om efficiënt te werken op uw project, verhuren we bij HKA de modernste machines. Op het gebied van grondverzet kunnen we alles leveren: van minikranen en grote kranen (tot 28 ton) tot graafmachines, gronddumpers en shovels. Deze kunnen we voorzien van verschillende opties, zoals 3D-GPS, stenenklem, vacuümunit, schudbak en schuifraam. Zo stellen we de machines nauwkeurig af op de te verrichten werkzaamheden. Benieuwd welke machine of optie het best past bij uw project?

Duurzame grond- en graafwerkmachines

HKA Nieuwkoop onderscheidt zich met een modern, duurzaam machinepark. Steeds meer projecten vragen namelijk om een duurzame aanpak. Vrijwel al onze machines voldoen aan de Stage V-norm. Deze Europese emissienorm voor motoren is steeds vaker een eis voor grond- en graafwerkzaamheden. Duurzame machines met deze Stage V-norm stoten significant minder uit en zijn daarom beter voor het milieu. Zo ontzorgen we u ook in grondverzet met het oog op de toekomst. Daarnaast verhuren we sinds kort ook elektrisch aangedreven materiaal wat we tot de zero-emmision groep kunnen rekenen.

Machines voor grondverzet

L110

Volvo L110H Shovel

HKA-Pim-1

Volvo L90H Shovel

L70H

Volvo L70H Shovel

Laatste grondverzet projecten

sneeuw1

Schiphol sneeuwvrij!

Wij laten opdrachtgevers niet in de kou staan.

_MMK6778

N206 Valkenburg

HKA Nieuwkoop onderscheidt zich met een modern, duurzaam machinepark. Steeds meer projecten...

tunnel2

Aanvullen tunnelbak Rijnlandroute

Alleen de beste chauffeurs maken het verschil!

Laatste nieuws grondverzet

Takeuchi 2

Nieuwe Takeuchi TB260 midi-graver

L110

Nieuwe shovel Volvo L110 in gebruik

Leo

Afgeleverd: nieuwe midi-graver

30-10-2020 005

HKA investeert in rijplatenhaak

Boskalis N470 Mobiele

HKA timmert aan de (meest duurzame) weg

HKA - BeeldSchrift - Nicolette Schuur - 12

HKA kiest met 9 nieuwe Beco kippers voor kwaliteit en groei

04-09-2019 092

Afgeleverd: 2 kleine Volvo loaders

04-09-2019 068

Zeer complete Liebherr afgeleverd

04-09-2019 010

Twee nieuwe Volvo shovels voor HKA