overzichtsfoto

Over ons

één voor allen,
allen voor één


Door de instelling het dagelijks beter te willen doen werken we met z’n allen aan topkwaliteit. Onze gedeelde passie voor grondig grondverzet en loonwerk verbindt ons. HKA Nieuwkoop werkt als een hecht team dat graag een stapje extra zet voor de ander. Zo is de klant tevreden en gaat ons personeel met een glimlach naar het werk.

Geschiedenis HKA Nieuwkoop

HKA Nieuwkoop begon als agrarisch loonbedrijf, maar zag steeds meer andere interessante werkzaamheden. Wat begon met enkele grondverzet-werkzaamheden is uitgegroeid tot een zelfstandige tak binnen HKA Nieuwkoop. Onze machineverhuur is fors gegroeid door de toenemende vraag uit de markt naar shovels, kranen, trekkers, kippers en andere machines. Zo hebben we ons ontwikkeld tot professionele organisatie in grondverzet en loonwerk. Vanuit het Groene Hart van Nederland reikt ons werkgebied inmiddels tot en met Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

_MMK6551-bewerkt
_MMK6435
_MMK6440

De juiste mensen, met de juiste machine, op de juiste plek

Als professionele speler in grondig grondverzet hanteren we hoge standaarden. Onze machines zijn netjes, onze machinisten zijn gedreven en onze planning kan makkelijk op- en afschalen. Ons doel? Optimaal resultaat.

HKA-16
HKA-serie 4 (large)-6
Trekker baggekipper

Leer onze bevlogen mensen kennen

De machinisten en chauffeurs zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. Dagelijks werken we met z'n allen aan de uitdaging om het morgen nog beter te doen

Meteen Persoonlijk contact

Op de hoogte blijven?