Bus 1

Machine- en toolsverhuur zonder bediening

Wij verhuren machines met of zonder machinist

Efficiënte machines voor de verhuur zonder bediening beschikbaar


HKA Nieuwkoop heeft een uitgebreid aanbod van machines en tools die beschikbaar zijn voor de verhuur zonder bediening. Heeft u zelf de chauffeur of machinist? Huur dan een passende machine voor de kortere of langere termijn. Op deze pagina vind u alle informatie of informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze planning. Wilt u verzekerd zijn van topkwaliteit binnen de gestelde deadlines? Huur dan ook een ervaren chauffeur van HKA.

Duurzame grondverzetmachines

Regelgeving en milieubewustzijn is van deze tijd. Daarom onderscheidt HKA Nieuwkoop zich met een duurzaam machinepark. Zo hebben we geïnvesteerd in elektrisch aangedreven materiaal met zero-emmision. Ook voldoen vrijwel al onze machines aan de Stage V-norm. Allemaal te huur bij HKA-verhuur!

Machineverhuur

Bij HKA-Nieuwkoop kunt u ook terecht voor tijdelijk gebruik van een trekker, shovel, kraan of hulpstuk (tool). Of het nu gaat om een shovel of een big-bag vuller of om een rijplatenhaak of mini-graver, niets is apart en anders regelen we het voor u. Dat biedt u zowel het voordeel van meer flexibiliteit bij uw werkzaamheden als de beschikbaarheid van het beste materieel.

Machines beschikbaar voor verhuur

Plan uw project

Heeft u al goed zicht in welke machines u wilt huren? Of wilt u liever advies van een expert? Neem contact op met onze planners. Met hun ervaring in de verhuur van grondverzetmachines denken onze planners graag mee. Ook het transport kunnen wij organiseren met onze eigen transporteenheden. 24/7 staan wij klaar om de machine's op tijd op het werk te hebben. Alles geregeld? Dan zetten wij uw project op de afgesproken tijd in onze agenda.

Transport nodig?

30-10-2020 012
Bus 1
Twentetrailer

Wilt u toch een machinist?

Zeker zijn van een efficiënte aanpak met topkwaliteit als eindresultaat? Onze ervaren machinisten kennen de machines van binnen en buiten. Met passie voor loonwerk en grondverzet werken zij zelfstandig met hoge handelingssnelheid.

Leer onze machinisten en chauffeurs kennen

Wilt u naast de machine toch een machinist huren die het verschil kan maken? Dit kan zeker.

Machineverhuur nieuws

Gator

Gator verhuurd