Achtergrond voorzijde agrarisch

Loonwerk

HKA Nieuwkoop spreekt de taal van de agrariër


Als ervaren loonbedrijf midden in het Groene Hart zijn we op de hoogte van de actuele regelgeving en de strakke deadlines van agrariërs. Loonwerk is topsport: elke keer weer een race tegen de klok om de oogst of bemesting op tijd geregeld te hebben. Maar afspraak is afspraak. Onze ervaren jongens werken efficiënt en streven met onze agrarische machines altijd naar topkwaliteit. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen we voor u verzorgen. Van bemesten tot grasoogst, van slotenreiniging tot graslandverbetering maar ook voor het aanleggen van kavelpaden of sleufsilo's bent u aan het juiste adres.

Gepassioneerde loonwerkers met flexibele aanpak.

HKA Nieuwkoop is resultaatgericht. Een deadline schrikt onze ervaren jongens niet af. Samen met onze planners kijken we hoe we uw deadline halen. Is er onverwacht meer mankracht nodig? Dan schalen we op. Snelle service verzekerd!

Inmiddels draaien de sleepslangcombi's volop in de tarwe. De nieuwe Agrometerbemester legt de mest keurig neer. De GPS sturing en sectieafsluiting maken dat de verdeling super is.

Eersteklas landbouwmachines

Innovatieve technieken zorgen voor een efficiënte aanpak. Tijd is geld, dus onze medewerkers handelen snel met bijvoorbeeld een efficiëntere sleepslangbemesting of en een verdichtingswals voor de graskuil. Door onze investering in innovatieve technieken en moderne machines klaren wij efficiënt uw klus.

Meer dan agrarische werkzaamheden

Naast de seizoensgebonden werkzaamheden zoals bemesten, oogsten, graslandverbetering verzorgt HKA ook bij vele klanten de infrastructuur rondom het erf en voeropslag. Met name een goede voeropslag geeft betere en stabielere melkproductie. Een silo op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en voersnelheid?

Neem contact met ons op.

Laatste loonwerk nieuws

aw groep 1

AW Groep Nieuwkoop

fronik aalsmeer 2

Fronik Aalsmeer

sneeuw1

Schiphol sneeuwvrij!

Wij laten opdrachtgevers niet in de kou staan.

_MMK6778

N206 Valkenburg

HKA Nieuwkoop onderscheidt zich met een modern, duurzaam machinepark. Steeds meer projecten...

tunnel2

Aanvullen tunnelbak Rijnlandroute

Alleen de beste chauffeurs maken het verschil!

Plan uw project

Loonwerk vraagt om een goede planning, want er is een strakke deadline. Onze planning denkt graag met u mee. Bij HKA Nieuwkoop gaan kwaliteit en snelheid hand in hand.

Bekijk onze machines

articleImage-4470f8f9-f05e-4994-9e45-395884a4fa06-400x0-c-default
Terranova rotorzaaicombinatie

Breedte: 3,00 m

bos kilverbak
Bos Kilverbak

Breedte: 3,00 - 5,40 m