LogoHKA Nieuwkoop

Loonwerk

HKA-Nieuwkoop bevindt zich middenin Het Groene Hart. Wij kennen de boeren in deze regio en zijn op de hoogte van hun bedrijfsbehoeftes. De agrarische sector is continu in beweging. Regelgeving vanuit de overheid, maatschappelijke belangen en een veranderend weersbeeld vragen om investeringen. Het ontzorgen van agrariërs wordt dus steeds belangrijker, zonder de kostprijs uit het oog te verliezen!

Schaalgrootte en kennis van sector

HKA-Nieuwkoop kan agrariërs daarbij ondersteunen. Met medewerkers, kennis, machines en de nieuwste technieken. Juist onze schaalgrootte gekoppeld aan kennis van de markt en de sector maakt ons een prima partner. Dankzij onze snelle en prima service vormen we tevens een betrouwbare leverancier. Wij spreken de taal van de boer.

Voortdurend investeren in technieken

De laatste jaren hebben we in het bijzonder geïnvesteerd in innovatieve technieken, zoals de efficiëntere sleepslangbemesting (motorpompunit/GPS) en een verdichtingswals voor de graskuil. Onze medewerkers weten als geen ander welk voordeel u kunt behalen met de praktische en efficiënte inzet van hun vaardigheden en onze moderne machines.

 

Het Kan Anders: “Veilig en betrouwbaar voor alles”