N206 werk uitgelicht

Werk uitgelicht: N206

Werk uitgelicht: N206 Valkenburg

Vanaf 2019 is HKA met diverse machines actief geweest aan de verdiepte ligging van de N206 langs Katwijk/Valkenburg.

Boskalis Nederland is hier met een Design & Construct ontwerp de bijzondere klus aangegaan. Inmiddels zijn 2x2 rijstroken voor een deel verdiept aangelegd, is de weg open voor verkeer en wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking.

We blikken terug met hoofduitvoerder René Commandeur.

“Binnen Boskalis werken we al langere tijd samen met HKA. Voor het werk aan de N206 hebben we gekeken naar prijs-kwaliteit en hoe het bedrijf in elkaar zit. HKA past hier goed bij. Naast de vaste machines die HKA hier op het werk heeft draaien, zorgen ze voor een goede flexibele schil. Altijd bereid om te helpen en mee te denken om tot oplossingen te komen. Dat vind ik belangrijk.

Binnen mijn rol als hoofduitvoerder ben ik vaak de verbindende factor tussen de verschillende partijen; opdrachtgevers, onderaannemers, GWW, Civiel, mensen binnen, mensen buiten, etc. Als er iets overlegd moet worden dan pak ik dit op.

Boskalis en HKA zijn open en eerlijk naar elkaar, kunnen snel een klap op een afspraak of discussie geven en dat is prettig.

In mijn rol heb ik niet meer dagelijks contact met alle machinisten, maar ook mijn collega’s zijn erg positief over de omgang met de mensen van HKA. Goed inzicht van het werk en schromen niet om iets extra aan te pakken.”